Piyasada pek aktif olmayan projelere odaklanan biri olarak aldığım domainler hakkında bazen fikirler almak için yazdığımda tutmaz etmez neden tutsun diye çok bilmiş kardeşlerimiz abilerimiz çıkıyor ve şunu gördümki ben tutmaz denilen domainin ve projemi 4 gündür yayın hayatına sundum ve konuyla ilgili 4 günde hergün büyüyen ve kayıt olan üyeler oluyor ve belı yalan gelebilir herkese ama su dakika yazdığımda bile 435 üye kayıt olmus sistemde ve 33385 paylaşım 1300 yorum olmuş sitede site paylaşım sitesi ve sitede kazanç sistemi ekleyerek üyelere kazanclarını 200 tl yaptıklarında ödemelerı yapılacak
Ünlü bir kaç firmadan işe girmeden önce maddi konuda sponsorluk alarak sistemi yukarılara taşıma hedefindeyim şunu anladımki tutmaz etmez diyenlere inat herkez projelerıne can versın sistem günden güne büyümekte olup gün içerisinde günlük 2 bin kişi aktif olup sayfa göruntulenme 50 bin üzeridir sitede durma süresi minumu 15 dakika olup site günden güne büyüyerek belirli yere gelmeye aday olmuştur. site hakkında üye olanlardan çok yorumlar alarak ilermeye ve eksikliklerimizide yazılım seo bilgimle daha iyi yerlere getirceğime inanarak sizlere şunu demek istiyorum kimseye bakmayın ve projelerinize can verin hayat verin ister sıfır yazılım ister hazır yazılım fark etmeksizin devam edin projenize ben hazır sistemle devam ederek büyütmeye başladım günlük girenlerin yüzde 85 mobil kalanı tablet ve masaustunden girip üye olmaktadır. sizlerden sadece projelerınıze can vermenın kımseyı dınlememenın iyi yerlere gelıcegı hakkında bilgi vermek istedim herkese hayırlı geceler. site ismi reklam olmaması adına özelden sadece verilecektir.