fbyazilim adlı üyeden alıntı

AhmetKarabulut kavga etmeye ve kendini kanıtlamaya geldiğin çok açık mesajınızda benim "Eğitim dönemimde .net core geliştirdim yazmışsınız yukarıda," söylediğimi iddia etmişsiniz.

Lakin ben ise : Eğitim ve yazılım hayatım süresinde defalarca karşılaştım ve eğitimini aldım lakin hiç gerek duymadım geliştirmeye.

yazmışım :D LOL

Öncelikle anladığım kadarıyla yaşı küçük bir arkadaşımsın. Burada kendimi kanıtlamam gereken hiç bir durum yok, ki zaten bu post altında kavga arayan tek arkadaşımız sensin. Senin mesajların dışında tüm mesajlar PHP'nin .Net'den iyi olamayacağını, .Net'in de PHP'den iyi olamayacağını böyle bir karşılaştırmanın mantıksız olduğunu yazarken sen içi dolu olmayan önermelerle "Hayır siz yanılıyorsunuz Php şimdilik en iyisi" diyorsun.

Bunun dışında bir üstteki mesajımda sadece "Eğitim dönemimde .net core geliştirdim yazmışsınız yukarıda" yazmamışım üstüne de sadece okulda değil "bu durumda ben ömrünüzde .net core geliştirmiş olduğunuza da inanmıyorum" yazmışım, koca mesajımdan cevap verecek tek bir cümlenin yarısını alarak aslına bakarsan sende yaptığın tartışmanın boş ve yersiz olduğunu gösteriyorsun. Dilersen komik olmayan "LOL" tarzı mesajları bir kenara bırakıp, bu insanlar bana neyi öğretmeye çalışıyor diye bir düşün. Çünkü yarın çalıştığın bir firmada proje için kullanman gereken dil c# ailesinden bir dil olursa söylediklerini yalamak zorunda kalacaksın.