Kültürel ve sosyal yozlaşmanın temelinde , ne kadar eğıtım alirsa alsın, araplaşan türkler var. Diger bir kısmi da batılilaşmayı g*tünden anlayanlar.
Türkiyen in yozlaşmasınin en hakiki örneğini mevcut iktidarın hala başta olmasından gorebilirsiniz. Devletin görevi, halkının egitim/saglik/guvenlik/ekonomik/eglence ihtiyaçlarını optimum olarak karşilamaktir. Insanlar huzur ne bilmiyor eğitim ne bilmiyor eglence ne bilmiyor.. cebinde üç kuruş ya var ya yok. metroplunde bile can güvenliğin yok.
Şimdi bu insanlar aptal olmasın da n'olsun? Alayı aptal.. aptalliga itildiler, cikmasi da imkansız. Bu yüzden herhangi bir avrupa ülkesine giden bir türk, oradan dönmemek için can atıyor. Çünkü bir insan bir birey olduģunu hissediyorlar.
Bir diger konu, Ülke erkekleri kadın salağı bir morondur, neden? Çünkü cinsel ihtiyaçlarını karsilayamiyorlar. bastırılan her hormon, ikili ilişkileri iğrenç bir hale getiriyor.
sıradan bir erkek için eş, sevgili, partner bulmak oldukca zor bir durum. Bu artik eskiden kalma tabulardan değil, cinsellik ya da iliski konusunda tabuları yıkıla çok oldu. Azınlık elbet vardir.
Kadınlar öncelikle parana, sonra sosyal statüne ve şekline bakiyorlar. Çünkü ortadoğulu olmak bunu gerektirir. Ve buna göre tercihleri genelde ayni türden erkekler oluyor, çünkü herkes zengin itibarli veya güzel değildir. Özellikle altkülturden yetişmiş erkekler, köyünden dışarı çıkınca hatta çıkmasa bile sosyal medya tüm ülkeyi gozu önüne getirebilir. Kadınların rahat hayatını ve yaptıklarını görüyor, bunu da kendi olmayan aklıyla yorumluyor ve işte ona buna şeyinin resmini atıp, yalarım yutarım yazabiliyor.
Ama her şeyin en başı devlet politikalarıdır. her dağa bir vasifsız üniversite açmakla eğitim ile övünen bir devlet, nasıl halka eğitim alma hakkını verebilsin ki? Nasil düşünebilen bir birey haline getirsin? Haberlerle, dizilerle beyni yıkanan bu halk Nasıl aptal olmasın?
Aklı başında olanlar zaten ülkeyi terkediyor. Beyin göcu denilen olay bu işte. Güzelim memleketini, doğup büyüdüğün bir ülkeyi terk etmek kolay mi saniyorsunuz? Bu kadar aptalların arasında yaşamaktan çok daha kolay olduğuna eminim.
Neyse ya uzatmayayim. Yazsak da cizsek de boş. Ulkenin halu ortada.