Selamlar arkadaşlar iyi forumlar,

20 Çocuk için Antalya bir anaokulunda 20 çocuk için ayakkabı ihtiyacı mevcut. Ben şahsımca en az 5 en ayakkabı kadarını alıcam.. Çocukların giyim ihtiyaçları kolejler tarafından karşılanmış ama ayakkabı ihtiyaçları için dönüş ypaılmamış hiç bir yerden. Anaokulunda ki öğretmen komşumuzun kızı kendisi iletti. Kısacası durum bu 20 ayakkabı yani benim alacaklarım dışında 15 ayakkabı alacağız LCW de 29 50 tl arası çok güzel ayakkabılar mevcut yardım yapmak isteyen olursa bir umut karşılarız diye düşünüyorum bu sayıyı ücret göndermesine gerek yok ayakkabı alıp kargoyla banada yollayabilir ben kendim aracımla gidip bizzat teslim edicem çocuklara kadar tek tek vericem.

Vaktim yok hocam ayakkabı alamam derseniz bile 5 TL 10 TL gibi ufak bağışlarda bulunabilir çorbada tuzunuz olursa çok sevinirim..

Ayakkabı listesi ve numaraları görselde mevcuttur. Almak isteyen lütfen şu numaralı ayakkabıyı alıyorum diye yorum geçerse buradan takip edelim..

[SIZE=4]NOT : Burada pazar pazartesi gününe kadar ne toplanırsa ayakkabıları alıp salı günü vermeyi düşünüyorum.[/SIZE]
OKULUN ADI : Abdulkadir ilköğretim okulu antalya
ŞUANA KADAR *** DAN 105 TL TOPLANMIŞTIR..