ASametYildirim adlı üyeden alıntı

Hocam konu dışı ama eğer siteniz google de ilk sıraya çıksaydı şuan ki hitinizin çok daha fazlasını alabilecektiniz.

Hocam sizin sorunuza gelecek olursam, eğer siteniz yeni açıldıysa hemen google da çıkmaması normal bir durumdur. Yanlız aradan uzun bir süre geçtiyse ya domaininiz banlıdır ya da siteniz google botlarını engelliyordur. Search console ya kaydolup "google gibi getir" yapın herhangi bir hata almadan dizine ekleme yapabildiyseniz aradan 15 dakika geçtikten sonra google da site:www.siteismi.com olarak arama yapın. Sitenizi görebiliyorsanız sorun yok demektir.

Sitenizi göremiyorsanız robot.txt dosyanızı inceleyin. Burada arama motorları englliyse engeli kaldırın. Birde burada sitemap dosyanızın doğru yerde gösterildiğinden emin olun. Burada sorun yoksa sitenizin meta kodlarını inceleyin sayfanız için noindex tarzında ifade görüyorsanız silin. Burada da sorun yoksa wordpress veya blogger gibi hazır sistem kullanıyorsanız google engeli olup olmadığına bakın.

Bunların hiçbirinde sorun yoksa birkaç hafta bekleyin. Google sitenizin neden indexlenmediğini search console ya üye olduğunuz mail adresine mail atacaktır. İyi çalışmalar dilerim.

haklısınız gereksiz siteleri zengin ederken günlük ilgilenilen siteler hep geride adamlar botla haber cekerken onlar 1. sırada öenecıkarıyor biz elle yazıyoz kendimiz yazıyoz domaini yazınca bile cıkmıyoz mazzalah:(

evet tekradan söylüyorum haklısınız istedigim kelimelerde olsam googlede çok hitim olur suankini belki ikiye katlar ama şuvar bu dünyada beni ve benim gibi çalısanları getirmez ilk sayfaya parayı veren düdügü calmaya devam etsin benim hitimin geldigi yer gercekten süper

ı love zen demekten kendimi alı koyamıyorum :) herkese eşit davranıyor