likecin Dostum ve aynı zamanda meslektaşım olarak öncelikle hayırlı olsun. Güzel ve bilgilendirici yazılar yazarak mesleğe katkın olmasını dilerim. Söylemek isteğim bir kaç tatlı eleştirim olacak :) Bizim bölümümüzün ismi '' hemşirelik '' ve mesleğimizin ünvanı '' hemşire '' dir.
Profesyonel bir meslek sahibi olarak, meslek isimlerinin cinsiyete göre ayrılmasına kesinlikle katılmıyorum. Senin bu ismi daha ziyade marka olarak lanse etmen daha etik olacaktır.
Benimde sektörde bir çok sitem ve bunların arasında lider konumunda olan sitelerim mevcut. Bunu kesinlikle rekabet olarak görmemeni isterim çünkü hepimizin mesleğe katkıları olması taraftarıyım.
Başarılar dilerim, her türlü konuda destek olabilirim.
Profesyonel bir meslek sahibi olarak, meslek isimlerinin cinsiyete göre ayrılmasına kesinlikle katılmıyorum. Senin bu ismi daha ziyade marka olarak lanse etmen daha etik olacaktır.
Benimde sektörde bir çok sitem ve bunların arasında lider konumunda olan sitelerim mevcut. Bunu kesinlikle rekabet olarak görmemeni isterim çünkü hepimizin mesleğe katkıları olması taraftarıyım.
Başarılar dilerim, her türlü konuda destek olabilirim.
Tamamen katılıyorum hocam düşüncen için öncelikle teşekkür ederim. Benimde amacım tabiki o tür ayrım değildi sağlık ve teknoloji üzerine olan hobim beni bu domaini almaya itekledi Hemsirebey dense hemsirbey daha uygun olacağını düşündüm zaten sitede genel sağlık üzerine paylasacam üniversitedeki araştırmalarımi projeleri gibi konulara değinecem desteğin için teşekkür ederim 😊 sıkıntım olunca ulaşacağımdan şüphen olmasın .