Merhabalar, öncelikle teşekkürler ancak yorumunuzu
onaylamadım. Siteme yaptığınız yoruma bakmadan direk sitenize gidip yorum yaptım ancak siteme döndüğümde hayal kırgınlığı yaşadım. Üstelik belirtmiştim.
SkyGhostAir adlı üyeden alıntı
Not: Kısa ve alakasız yorumlar onaylanmayacak ve dönüş sağlanmayacaktır!
Örnek: "Yazı için teşekkürler", "Çok güzel anlatmışsın eline sağlık", "Benim kuzen de de bundan var" yada "adamlar iyi iş çıkarmış" ..vb
"Bilim Kurgu Sevenlere Tüm Zamanların En iyi 5 Bilim Kurgu Dizisi" yazınıza yaptığım yorum şöyle;
Westworld'u izledim sadece. Son zamanlarda beyin yakan bir dizi haline geldi, zira çoğu dizi birkaç bölüm öncesi ile bağlantı kurup anımsatır ve düşündürür iken Westworld'de 2. sezon bile 1. sezonun ilk bölümüne kadar değinip geçmişi düşündürecek detayları içeriyor. Tam da bu nedenle Westworld harika bir dizi, zira biraz bilim kurgu seven biri detayları oldukça önemser.
Sizin yaptığınız yorum ile;
Güzel bir kolaylık olmuş , teşekkürler paylaşım için.
Site değerlerini yükseltmek için karşılıklı yorumlaşmak en iyi organik çalışmalardan biri ve oldukça önemli ama sizin şu yazdığınız yorumu botlar yıllardır yazıyor. Bu nedenle siteye bırakın değer katmayı araya kaynamış spam yorum olarak bile algılanması muhtemel.