Arkadaşlar güzel özetlemişler birde ben ekleme yapayım (daha doğrusu örneklendireyim) bu alanda hizmet veren birisi olarak.
Alakalı içeriklerden tanıtım almak nasıl oluyor;
Eğer bir ürün satışı yapıyorsanız size fırsat duyuru haberleri yapan sitemden hizmet vermeyi öneriyorum. Şu üründe indirim diye içerik paylaştığımızda etkileşim daha fazla oluyor ve tıklanma aldıkça linkleriniz arama motoru gözünde aldığınız tanıtım yazısı daha değerli oluyor.
Dosya indirme sitem var ve sizin bir programınız var ise download linkini kendi serverımız değilde sizin indirme linkinizin olduğu sayfanıza yada program satış ana sayfanıza yönlendiriyoruz.
Yada dizi haberleri siteniz var belli bir dizinin konusu hakkında makale paylaştınız izlemek için şu siteyi öneririz tarzı bir yazı olabilir (aklıma gelince örnek olarak verdim illegal alanlarda tanıtım hizmet vermiyoruz)
Bilgi sitesi iseniz size bilgi sitemden tanıtım vermeyi öneriyorum. İlginç bir bilgi yazısının altına kaynak olarak sitenizi gösterebiliriz kelime içi yerine daha çok verim alırsınız tecrübeme göre. Genelde 2 link çıkışı biri yazı içi kelime diğer yazı sonu kaynak veya daha fazla bilgi için vb. diye 2. linki çıkmak. Örnek türetilebilir bilgi sitesi dedik ama kadın, moda, teknoloji, dini, söz sitesi site vb.
Birde vereceğiniz ürünün ilk elden satıcıya ulaşacağı site daha iyidir. Misal wordpress tema satışı yapıyorsanız ben bunu genel fırsat duyuru sitemden değilde webmasterlar tarafından ziyaret edildiği için direk alıcılar tarafından görülecek olan örnek yazı gibi yapmayı öneririm
https://goo.gl/fkGjPHBirde aldığınız tanıtım yazılarını sosyal medyada imletmeliler mutlaka satan kişiler.