Bir güncel blog arayışında mısınız? Bu blog sizi tatmin edecektir!

Son zamanlarda genel blog sayısı oldukça artış gördüğünü farkettik fakat bunlardan hiç biri bizim gözümüzü doyurmadı. Biz de dedik ki. Herkesin gözünü doyduracak bir blog yapalım. Ortaya hmmblog.com çıktı. Amacımız güncel konuları, haberleri, özellikle Türkiye'deki çoğu kişinin bilmesi gereken meseleleri ulaştırmaya çalışmak oldu. Sitemizin açılış tarihini de vermekte fayda var. Sitemiz 08 Haziran 2012 günü açılmıştır.

Peki nasıl yazıyoruz diye sorarsak, Öncelikle biz profesyonel makaleler ile sitemizi donatan bir site değiliz. Günceli, içten ve sade şekilde deneme havasında yazmaya özen gösteriyoruz. Özellikle her gün yazmaya oldukça önem veriyoruz. Bu sayede daha büyük kitlelere ulaşacağımıza inanıyoruz. Her zaman güncel, özgün ve akıcı yazının ziyaretçilerimize daha çok yarayacağını düşünüyoruz.

Belirtmekte fayda var, yazı sayımızı ve yazarlarımızı arttırmak istiyoruz. Bu yüzden;
Gönüllü Yazarlarımızı Arıyoruz.

Kategorilerimize baktığımız zaman, aslında genel anlamda kategori kıtlığını yaşıyoruz. Çünkü genel blog olmamızla birlikte yüzlerce kategorinin olmasını istemiyoruz. Bu yüzden kategorilerimizi oldukça sadeleştirmeye çalışıyoruz. Bilgisayar ve İnternet, Diğer Konular, Film Tanıtımları, Kişisel Gelişim, Multimedya, Oyun İncelemeleri, Spor, Tarih, Teknoloji gibi kategorilerimiz mevcut olup güncel konuları, yazmakta fayda bulduğumuz konuları uygun kategorilere yerleştirmeye özen gösteriyoruz.

Lafı fazla uzatmayalım en iyisi. Sitemiz hakkında yorumlarınızı önemli derecede bekliyor olacağız. Ayrıca sitemize verebileceğiniz her türlü desteğe talibiz.

Site Adresimiz: www.hmmblog.com

Yeni etkinlikler, haberler ile karşınızda olacağız.