Her site ve temayı beğenmem; yalnız siten ve teman çok iyi. Alan adı iyi.
Hakkımda, Gizlilik ve İletişim sayfaları yok. Bu 3'ü olmadan onaylamasına inanmak çok zor. Yetersiz ve da eksik içerik uyarısı vermeliydi. Bugün site açıp sonraki gün ücretli adsense hesabı alıp da yayınlayanlar var. Ben inanmıyorum 1 haftada adsense alınacağına. Yeni bir siteye reklam engelleyici koymak gereksiz. Şimdiden 1 kullanıcı kaybettin. Etiketler dolayısıyla da ileriye yönelik bir site olarak gözükmüyor. Bumerang :D Konu içinde yazar kısmını ya doldur ya da kaldır. Rekabet ortamın ÇOOOK. Günden en az 10 makale girmelisin. Tek başınaysan zor olur. Sayfalar, resimlerin büyüklüğü dolayışıyla az yavaş yükleniyor.
Yapman gereken:
Ne güzel Adsensen de var.
Etiketleri kaldır ve konu başlığını içeren 1-2 etiket gir her konuya.
Resimleri optimize et.
Reklam engelleyiciyi kaldır.
Dediğim sayfaları ekle.
Yazar kısmını kaldır. Kişisel site değil. Genele hitap ediyorsun.
Milletin gözüne sokar gibi reklam koyma. Her şey para değildir. Sanırım aranızda memurlar.net e tek ben girmiyorum.
Hakkımda, Gizlilik ve İletişim sayfaları yok. Bu 3'ü olmadan onaylamasına inanmak çok zor. Yetersiz ve da eksik içerik uyarısı vermeliydi. Bugün site açıp sonraki gün ücretli adsense hesabı alıp da yayınlayanlar var. Ben inanmıyorum 1 haftada adsense alınacağına. Yeni bir siteye reklam engelleyici koymak gereksiz. Şimdiden 1 kullanıcı kaybettin. Etiketler dolayısıyla da ileriye yönelik bir site olarak gözükmüyor. Bumerang :D Konu içinde yazar kısmını ya doldur ya da kaldır. Rekabet ortamın ÇOOOK. Günden en az 10 makale girmelisin. Tek başınaysan zor olur. Sayfalar, resimlerin büyüklüğü dolayışıyla az yavaş yükleniyor.
Yapman gereken:
Ne güzel Adsensen de var.
Etiketleri kaldır ve konu başlığını içeren 1-2 etiket gir her konuya.
Resimleri optimize et.
Reklam engelleyiciyi kaldır.
Dediğim sayfaları ekle.
Yazar kısmını kaldır. Kişisel site değil. Genele hitap ediyorsun.
Milletin gözüne sokar gibi reklam koyma. Her şey para değildir. Sanırım aranızda memurlar.net e tek ben girmiyorum.
öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.
adsense başvurumu yaparken 600 - 800 kelime arasında 6 adet makele bulunuyordu, aynı zamanda başvururken hakkımda gizlilik ve iletişim sayfaları mevcuttu. daha sonra gereksiz olduğunu düşünürek kaldırdım(en kısa sürede tekrar ekleyeceğim). isterseniz google adsense onaylandı mailini mail olarak atabilirim. bumerang için onay bekliyorum. tavsiyelerinizi dikkate alacağım ve uygulayacağım. tekrar teşekkür ederim