KONU İPTAL, SATIŞ DURDURULDU

ÇALIŞMA PAKETİMDEKİ HİZMETLER



TUMBLR


Değerleri aşağıda yazılı olan 6 Yaşındaki Tumblr bloğumda dilediğiniz sitenizdeki bir yazınızı 1 - kaynak göstererek 2 - resimden link çıkarak 3 - anahtar kelimenizden link çıkarak paylaşıyorum.

Doğal olarak bu paylaşımınız diğer tumblr kullanıcıları tarafından da paylaşılarak tamamen organik bakclink almış olacaksınız.

Tumblr Blog Değerlerimiz

Moz Rank : 4,6
Moz Trustrank : 4,6
Da : 37
Pa : 46
Yaş : 6

TWİTTER

Dilediğiniz sitenizdeki yazınızı anahtar kelimeniz ile, değerleri aşağıda yazılı 2 adet fenomen translator twitter hesabımdan twitliyorum, ayrıca bu twitlerin alacağı retweet ve beğeniler oluyor.

Twitter Değerlerimiz

1. Hesap Takipçi Sayısı : 47,7 K (Translator/7 Yaşında)
2. Hesap Takipçi Sayısı : 21,8 K (Translator/6 Yaşında)

FACEBOOK

Dilediğiniz sitenizdeki yazınızı anahtar kelimeniz ile, değerleri aşağıda yazılı 2 adet Facebook hesabımızda yayınlıyoruz.

Facebook Değerlerimiz

1. Facebook Sayfamız : 7.100 takipçi (5 Yaşında)
2. Facebook Sayfamız : 1.100 takipçi (4 Yaşında)


Paylaşımların tamamı % 100 organiktir, hesaplarımız ASLA hiç bir deck/panel gibi oluşumlara girmemiş yılların birikimi hesaplardır.

Paylaşımlarımız kesinlikle silinmeyeceği için hesap ÖMRÜ BOYU backlink almaya devam edeceksiniz.

Bu paketimizi yeterli bulmayanlar LinkWheel yöntemi ile sunduğum bu hizmetimi inceleyebilirler >> https://wmaraci.com/forum/backlink-paketleri/linkwheel-backlink-100-organik-50-tl-isteyene-search-engine-optimization-hizmeti-30-tl-536097.html