-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
arkadaşlar işaretlemeniz gerçek yönden olsun lütfen bu bakımdn önemle rica olunur :)
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Seokoloji yukarıda anket bıraktım kardeşim oraya evet veya hayır diye işaretleyebilirsin :)
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Var, her sabah kızarmış ekmek yemeden güne başlayamıyorum. :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.
Ucube
HAKKSIZSIN!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Sadece Filmlerde görüyorum :D
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Canlı olarak ömrümde hiç görmedim. Nasıl oluyor emeği birden atiyor mu kizartinca. Hiç yakmiyor mu? Ama eglenceli bir alet olabilir. Oturuyosun başında makinenin. Ekmek kızarıyor ve ekmeği fazla yukarı atıyor, birden kalkıyorsun havada ağzına atıyorsun. güzel icat 😀 kısaca hayır :/
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
webisyo Escalous Ucube oncelikle bu donemki projemiz ekmek kizartma makinesi o yuzden boyle bir anket duzenledim cunku oncelikle yapacagomiz tasarim icin kullanim alani sart ve ulkemizde tabi bu isi evlerimizde ya tost makinesi ile ya mikro dalga ile hallediyorlar calisma prensibi su sskilde oluyor ekmekleri yukardan birakiyoruz kolu asagisa cekiyoruz ve kizartma suresini ayarliuoruz yaklasik 450 ile 550 derece ekmekler kizariyor sure bitince ekmekleri atiyor potansiyometre sayesinde isiyi kesiyor makine bu sayede geri soguyor ( daha cok katilim olmasini bekliyorum kullanici kitlemizi belirleyelim. )
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Her ürünün bir şekilde alıcısı bulunabilir. Ama harcanan emegi, parayı, zamanı karşılar mı buna değer mi? Bu önemli. Ki bu konuyu açtığınız yer bir webmaster forumu. Erkek yoğunluğu olan bir site ve daha çok teknoloji odaklı. Burada 16ya5 gibi bir oran yakalamak bile iyi bence. İş görecek bir proje olabilir piyasadakilerden daha güzel birşey yapabilirseniz.
Mesajimida klasik , moral amaçlı 'tutar ,tutar.' yorumlarından ayırırsanız sevinirim. 😊 Çünkü tutabilecek projelere, tutmayacak projelere hakettiği yorumu yazarım. Bence bu işi becerebilirsen rağbet görür.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Escalous değerli yorumlariniz için çok çok teşekkür ederim :)