-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Okuduğumda anlatığım tekel olmak yanlış mı anlıyorum bilemedim. İmkansız ya da geçici diyebilirim. Yanlış anlamayın, zaten yanlış anlaşılacak bir şey söylemedim ama akla farklı şeyler gelebilir. Tercih sizin.
Sizin konunuz dışında düşündüğüm şey ise, Bu ülkede herkese hak verildiği zaman ve bir şeyler yapmak isteyenlerin önü açıldığı zaman kalkınma girişimi oluyor demektir. Peşkeş çekmekle, veya birilerine dayı olmakla anca ülke yok olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
acemi yazılımcı
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben burada ki misyonu çözemedim. Amaç tek çatı altında toplamak mı olmalı yoksa pazar araştırması yapılıp eksik olan alanlara veya geliştirilmesi gereken alanlara,ürünlere yönelmek mi olmalı ? Örneğin Kola gibi Coca Cola ve Pepsinin tekelinde piyasa en ücra köye gitseniz bile markette bakkalda illa ki iki markadan biri vardır. Ve yahut aynı şey ekran kartı içinde geçerli nvidia ve amd tekeline almış piyasayı. Bence amaç mevcut deterjan,sabun üreticilerini bir araya toplamak yerine yerli bir kola üretebilecek kimya,gıda mühendislerinin bir araya toplanması veya aynı şekilde benzer konularda yetkin mühendislerin bir araya toplanmasıyla bu iş daha başarılı daha etkin olur. Yoksa sonuç Hepsiburada,trendyol gibi olur naçizane benim fikrim böyle :)
Başarılar