Bir siteye verilen emek kaç saat, kaç ay ya da kaç yıl sürüyorken otomatik yenilemeyi kapatmak kaç saniye alır?
Bende size şunu sorayım otomatik yenileme ekle butonu konulabilir ve kimse mağdur edilmez. Ama bir kısıma otomatik yenileme butonu aktif olarak seçili seçenek olmaması gereklidir.
Ödeme yapılır otomatik ödeme aktif olsun mu diye bir seçenek koyarsın evet veya hayır seçilir devam edilir ama otomatik ödeme sürekli seçili kalıp biz fark edip iptal edilene kadar seçili olması yanlış.
Diğer konu yine belirtiyorum anlamıyor bazı kişiler,
Eski hizmetler yenilemeyince kapanıyordu ve otomatik çekme yoktu bu son aldığım hizmette bu sorunu yaşadım. Kredi kartı hesaplarımı kontrol etmesem belki yıllarca asla kullanmadığım hesaba para ödeyeceğim.
Ayrıca aynı şekilde Turhost kullandım o firmadada otomatik yenileme olmadı. Natro ve isimtescil kullandım(eski zamanlarda) hiç birinde yoktu
Ayrıca o kadar çok şikayet veya bildirim almışlar ki ana panale yazmışlar bakın biz otomatik ödemeyi aktif ettik "gnet" görürseniz bizdendir iptal etmek için tıklayın yazmış ve bu bildirim 2 haftalık falanmış.