Merhaba internette anahtar kelimede yükselmek hakkında ipucu yazısı pek yok. Olanları da okudum, ne yazıkki aynı şeylerden ve bir kaç maddeden öteye gidebilen olmamış. Varsa yoksa anahtar kelime nasıl belirlenir? Anahtar kelime anchor text filan bahsedilmiş. Hatta anahtar kelime nedir açıklaması yapanlar bile olmuş (: ..
Şimdi bu postun altında anahtar kelimede yükselmek hakkında bildiklerimizi paylaşalım arama sonuçlarına da benim gibi meraklısına da yardımcı olalım diyorum.

(Not; Lütfen premium seo paketlerinden, ücretli tanıtım yazılarından başka öneriler ekleyin.Ticaret ilanlarınız için ticaret bölümünü kullanın.)

O halde siftahı ben yapıyorum;

- Belirlenen anahtar kelimeleri her yazıda olmasa da bir kaç yazıda bir mutlaka site anasayfasına link vererek geçirmek.
- Doğrudan anahtar kelimenin geçtiği link yapısı oluşturmak.
- Anahtar kelimeyle yorum backlinkler almak.
- Yükselmek istenilen Anahtar kelimeyi etiket, kategori ve anasayfa meta açıklamasında, meta keywordde kullanmak.
- Anahtar kelimeyi resim alt etiketlerinde kullanmak.
- Tüm bunları abartarak yapmamak. Dozunda ve orantılı bir şekilde yapmak.
- Yükselmek istediğiniz, ilk sıraya olmasa da ilk sayfaya çıkmak istediğiniz Anahtar kelimenizi o anahtar kelimedeki siteler nasıl kullanmış hangi süper yazıları o anahtar kelime ile yükseltmişler diye analiz ederek benzer şekilde siz de kullanın.
- Bi seosözlük, ayhan karaman, Wpmavi, ya da seo uzmanı olmasam da benim aklıma gelen ve deneyerek başarıya ulaştığım ipuçları bunlar 😂

Sizin teknikleriniz neler??