İki ayrı cache eklentisi kurulu olan bir sitede; mevcut kodların htaccess dosyasına otomatik işlenme durumu olduğu için mutlaka bir süre sonra çakışma yaratacaktır.

Litespeed web server mevcut olan bir sitede en iyi verimi yine Litespeed Cache eklentisi ile alırsınız. Tecrübe ile sabittir.

Diyelim ki başka bir eklenti kullanıyorsunuz, deneme amaçlı Litespeed Cache kullanmaya karar verdiniz. O zaman mutlaka eski cache eklentisini dikkatli bir şekilde ''tamamen'' kaldırmalısınız. Aksi takdirde Litespeed Cache eklentisinde doğru ayar yapamazsınız. Dolayısı ile diğer eklentinin daha iyi olduğunu düşünebilirsiniz.

Mobil kullanım için ise mutlaka Amp kullanılması gerekiyor artık. Google efendi ne hikmetse mobil hız testinde Amp eksik gördüğü zaman asla 2 veya 3 sn hız göstermiyor. Genelde sitelerin mobil hız testleri 6 sn ila 15 sn arası değişmekte. Öncelikle mutlaka resimlerin optimize edilmesi, ardından cache eklentilerinin doğru ayarlanması ve Amp kurulumu yapılması gerekiyor.

Nginx için Wp Super Cache kullanıyorum, gayet güzel sonuçlar alıyorum. Belki Gtmetrix vs analizlerinde 100 puan oranı yakalanmıyor ancak hız gerçekten iyi durumda oluyor. Nginx güvenliği de ayrı bir avantaj.

Litespeed Web Server da ise kesinlikle Litespeed Cache kullanıyorum, başka bir eklentiye gerek yok. Zaten ücretsiz, dolayısı ile bir kısıtlama da yok.

İyi forumlar herkese.