Herkese merhaba;

Bazı konuları yeni yeni öğrendiğim için site kullanıcılarını çokça rahatsız ediyorum ama başka bir şekilde de maalesef sorunlarımı çözemiyorum.

Ben bu google'ın nasıl sıralama belirlediğini bir türlü anlayamadım. Özgün yazılar yazıyorum. Anahtar kelimeleri dikkatlice mümkün olduğunca uzun seçiyorum ki sitem o uzun kelime öbeklerinde daha yukarıda çıkabilsin. Sitemde zararlı backlink yok. Bir sitede footer linkim var o sitenin de toplam 20 sayfası anca var. Geri kalanlarda wmaracının zaten.

Yazı yazarken yaost seo nun tüm kriterlerini yerine getiriyorum yani tüm şartlar yeşil oluyor. Ancak tüm bunlara rağmen sitem hala çok arka sayfalarda çıkıyor.

Örneğin şu yazı:
https://bitikpil.com/japonya-ekonomisi-egitim-sistemi-tarihi-donemler/

Anahtar kelime olarak japonya eğitim sistemi ve japonya tarihi dönemler kelimelerini kullandım.

Şimdi google'a japonya tarihi dönemler yazdığımda hiç bir sayfada sitem çıkmıyor. Üstelik çıkan sitelerin de hiç başlığında japonya tarihi dönemler kelimesi geçmiyor. Yani ben ne arıyorum ancak karşıma neler çıkıyor.

Google'a japonya tarihi dönemler bitik pil yazsam sitem ancak öyle yukarılarda çıkıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Google search de her hangi bir hata yok, sitemin hızı iyi...