Merhabalar... 3 ay gibi bir süredir Freelance olarak Seo Uzmanlığı&WebMaster lik yapıyorum. Yaklaşık 4,5 Yıldır arama motoru optimizasyonu, Site içi-dışı optimizasyon çalışması, Semantik Web ve %100 Organik SEO ile ilgileniyor, bu konuda herkesi bilgilendirmeye çalışıyorum.
Eğer uygunsa işinize başlamak istiyorum. Yaşım 23, İstanbul-Küçükçekmece-Sefaköy bölgesinde oturuyorum, şişli' ye gelebilirim.
İlginiz için teşekkür ederim şimdiden. Referanslarım vs gereken bilgileri mail ile yollayabilirim, zaten bu forumdan referans olacak çok arkadaşım muhakkak vardır.
Teşekkürler.
Eğer uygunsa işinize başlamak istiyorum. Yaşım 23, İstanbul-Küçükçekmece-Sefaköy bölgesinde oturuyorum, şişli' ye gelebilirim.
İlginiz için teşekkür ederim şimdiden. Referanslarım vs gereken bilgileri mail ile yollayabilirim, zaten bu forumdan referans olacak çok arkadaşım muhakkak vardır.
Teşekkürler.
Bir kaç mesajda daha söylemiştim. Aydın ile bizzat aynı iş yerinde çalıştığımdan bilgi ve becerisinden şüphem yok. Kesinlikle çalışmanızı tavsiye ederim.