42patriot42 adlı üyeden alıntı

hocam en başlarda türkçe kurallarına dikkat ediyordum ancak ülkedeki gazetelerin sitelerine ve yayınladıkları içeriklere bir bakın. google da yukarılara çıkabilmek için bir tane imla kuralarına uymuyorlar ve aynı kelimeyi sürekli tekrarlıyorlar. Bende orada sırf japonya sanayisi ve japonya ekonomisi kelimesi tekrarlamak için öyle birşey yaptım. Çok doğru mu yanlış mı bilemiyorum tabi.

Kendi sitenizi hit almış siteler ile kıyaslarsanız baştan kaybedersiniz. Bunu yapmayın.

Öncelikle makalelerde ''öne çıkan görsel'' ebatlarını düzenleyin. Bu kesinlikle mobil uyumda problem yaratır. Ve mutlaka resimleri yüklemeden önce optimize edin.

''Title'' ile ''Description'' tekrar düzenleyin. Yoast seo eklentisi bu konuda size yol gösterir. ''Description'' kısmında anahtar kelimeler yerine, cümle içerisinde anahtar kelime kullanmaya dikkat edin. Google anahtar kelime tekrarını sevmez.

Ardından yazılarda H etiketlerinin doğru kullanılmasını sağlamalısınız.

Japonya Ekonomisi | Japonya Eğitim Sistemi ve Japonya Tarihi Dönemler

Japonya…

Yazı sayfasında 1 adet H1 etiketi kullanmaya özen gösterin.

Site belirli bir ziyaretçi sayısına ulaşmadan reklam yayınlamayın, hıza olumsuz etkisi olacaktır gereksiz yere.

Öncelikli olarak sitenizin hızlı açılmasını sağlamalısınız. Bu hem pc hem de mobil için geçerlidir. Hız iyileştirmesi ile birlikte içeriklerin iyi olması size fayda getirir.

Kolay gelsin.