-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adsense ekim raporlarında zaten sahte tıklamaları, haksız kazançları algılamış ve 20 lira kesmiş. İleri zamanlarda bu durum devam ederse net söyleyebilirim ki banlanırsınız.
İçeriklere odaklanın, ziyaretçi sayınızı arttırın ve politikalara uygun bir şekilde kazanç sağlayın. Öyle arkadaşa falan tıklatmayla zaten uzun vadeli sağlıklı gelirler elde edemezsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Ekim ayında da aynısını yapmışsınız ve geçersiz trafik olarak -20 tl kesilmiş. Konu basında paylaştığınız fotoğraf yeni ise, ki muhtemelen yeni bu şekilde devam ettiğiniz sürece banlanacaksınız.
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]
Muhammed
Nev-i Şahsına Münhasır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
38, (%97)
Bu yaptığınızın bir gün sizde reklam verdiğinizde ne kadar kötü bir şey olduğunu anlayacaksınız...
Bir daha yapmadığınız sürece ban yiyeceğinizi zannetmem.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Feel
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Aynı şekilde devam etmediğin sürece birşey olmaz hile hurda işine kaçarsan arkadaşların dediği gibi ban yersin VDS VPS vs google hepsini algılıyor bunun yerine sosyal medya üzerinden gerçek ziyaretçi çekmeye çalış ondan daha iyi tıklar veya tıklamazlar. Tıklama için kimseyi teşvik etmeyin.
Kriptokulis.com | Bitcoin & Altcoin Bilgi Paylaşım Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Kimyager
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam 7-8 yıl önxe aynı sekilde bende kazandm fakat tam ödeme zamanı banı yedim . Şuan adsense hesabım var ama başkasının üzerine kesinlikle kendi adıma asla alamıyorum binlerce kez denedim en ufak birşeyde adım geçsin o adsense alamıyırm baskasının üstüne aldm pişmanım şuan sitemde asla tıklamıyorum ve tıklatmıyorum güzelde kazanıyorum
Php Scriptler https://www.phpscripttr.com
eka
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Reklam verenlere saygınız olsun, bu tarz hareketler kesinlikle ban sebebi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Madem böyle bir halt yedin neden gidip ticket atıyorsun ben onu anlamış değilim warez bi tıklama yaptıysan zaten google zaten onu bilir yem olup kendi ayağınla gitmişsin alkış sana :)
BLOG : www.jdsezer.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kardeşim arkadaşına tıklatırsın hadi onu anlarız bizde yıllar önce ilk adsense aldığımızda yapmadığımız şey değil ama sen kalkıpta tüm geçmişi silen uygulamayı araştıracağına adsensenin altın kuralı olan kendi reklamına tıklamak ban sebebi kuralını araştırsaydın ya.
Arkadaşlarına tıklattın onu geçtik kendin 3-4 kere de kendin tıklamışsın hop günde 30 TL ohh ne güzel yav, para kazanmak ne kadar kolay bir akıllı sensin demi :)
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..