Merhaba bir sitem var. 2-3 ay önce açmıştım. Adsense ekledim. Adsense nin kurallarını tam bilmiyordum. Reklamları ekleyince arkadaşlara tıklatmıştım reklamlara ama sitede en ez 1-2 dakika gezinin dedim.

Normalde sitemin 30 civarı toplam tekil hiti, 2-7 arası organic search trafiği vardı. Geriside başka site üzerinden gelmiş falan.
Neyse 2.gün adsense gelirine baktım 30tl olmuştu. Vds ilede tıklamaıştım yabancı server bir tıka 8-9tl falan vermiş. TO %30 yada %50 idi sanırım.
Böyleydi durum:



Birkaç kişiye sordum, banlanıcaksın adsense den dediler bende sinir oldum bıraktım siteyi. Her gün makale paylaşıyordum 15 günlük siteydi.

Kendi telefonumla farklı wifilere bağlanarak firefox un bütün geçmişi silen tarayıcı vardı onunla o gün 3-4 tık yapmıştım kendi siteme. Sonra desteğe yazdım yanlışlıkla tıkladım lütfen silin, reklamları test etmek için tıkladım falan demiştim. Dikkate aldılar mı bilmiyorum.


Neyse işte hala banlanmadım. Ödeme talep ettiğinde banlanıcaksın dediler.
Siteyi, adsense yi iptal ederek/ başka kişi adıyla adsense bağlayarak v.s kuratarabilir miyim?
Ya da bir şey olmaz mı? Bana yemez miyim?
Youtube kanalınada devam etmek istiyorum adsense ban yersem youtube olayımda tamamen biter. (partnerlik için adsense gerekiyor mu bilmiyorum belki onu açarım) [yt kanalımda reklamlar açık değil henüz]


Şuan adsense hesabıma girdiğimde. Durum bu: