worldww adlı üyeden alıntı

Eğer bu sektörde tutunmak istiyorsanız maalesef ölücülerle de çalışmak zorundasınız. SMM Panellere bakın. 5 tl'den satanlar vardı şuan 50 krş olmuş. Bundan biz de hoşnut değiliz.

Yok gayet güzel projeler alıyorum çok şükür ama burada duruş önemli işte, adwords reklamı verdim bir ay boyunca her arayan herşeyi istiyor görüntülü arama olsun mesajlaşma olsun vs fiyatı alınca telefonu kapatıyorlardı. Şu bir gerçek ki bu piyasanın fiyatlarını henüz ülkemizde ajans olup büyük firmalarla çalışmıyorsanız kimseye kabul ettiremiyorsunuz, o yüzden ölü fiyatlara inip çok efor sarfedip niye yok pahasına vaktimi harciyim :) İnsanlar içinde whatsapp gibi mesajlaşma olan bir sosyal ağ uygulamasını bin liraya fln yaptıracağını zannediyor hocam, anlatamıyorsunda yani durumu. Web sektöründe başladığımda 250 tllerden başlayıp büyük fiyatlara çıkardım kalibremi bunu da yine ölü fiyata gelen hiçbir işi kabul etmeyip sabırla bekleyerek elde ettim hocam. Herkes sabredip kararlı durursa artık 20tl ye webview uygulama yapan, 100 tl ye site yapan insan kalmaz biz de rahatlarız en azından :)