Merhabalar 8 Yıldır Profesyonel Olarak Hizmet Verdiğim Sosyal Medya Ve Google Hizmetleri Konusunda Black Frıdaya Özel Deneme Canlı Trafik Göndereceğim Hiçbir Ücret Talep Etmiyorum Sadece Test Etmek Adına Bu Yayını Paylaşıyorum. Toplamda Sadece 10 Kişiye Vereceğim Bu Hizmetten Yararlanmak İsteyenlerin Yorumlarını Bekliyorum. İşlemler Çok Hızlı Yapılmaktadır. Lütfen Yazmadan Önce Google Analytics Hesabınız Açık Olsun Sonra Oturup İzleyin. :)
Şimdiden 10 Kişiye Hayırlısı Olsun Diyorum

Güncelleme : Gelen 5 Yorum İçin Teşekkür Ederim. Son 5 Kişide Gelsin Yoruma Hemen İşleme Başlayacağım. İşlemin Söz Verdiğim Gibi Yapabildiğimi Kanıtlamak Adına Yorum Atan 5 Kişi İle Whatsapp Üzeriden Görüşmemiz Gerekecek Çünkü Google Analytics Aynı Anda Açması ve Ben İşleme Aldıktan Sonra İzlemesi Gereklidir. Son 5 Yorum Sonra Show Başlasın :)

Güncelleme 07.12.2018 - Arkadaşlar Yorum Yapan Herkese Teşekkür Ederim. Şİmdi Kendilerinden Cevap Bekliyorum Geldikten Sonra Yapılan İşlemlerin Resimlerini Konuda Paylaşmalarını İsteyeceğim. Katılımızdan Dolayı Teşekkür Ediyorum

SDC 2019