42patriot42 adlı üyeden alıntı

Açıklayıcı yorumunuz için teşekkür ederim. Bu kelimeleri sürekli kullanmamın sebebi google da yukarılarda gördüğüm sayfaların taktiği gibi geldi bana. O sebeple böyle bir girişimde bulundum. Etiketleri footer kısmından çekip yazının altında yazmak dediğiniz gibi daha iyi olabilir.

Birde forumda bir arkadaşın yazısında okudum. Meta anahtar kelime belirleme diye birşeyin olmadığını google yazınızda hangi içerik çok ise bunu zaten anahtar kelime kabul eder gibi birşey söylemişti... Bu doğru mu yani ben yaost seonun tüm kritelerini ezbersem ve bir cümle öbeğinde bunları uyguluyorsam yaost seoya ihtiyacım yok mu?

Meta Keywordler, temel olarak o sayfa içeriğinin barındırdığı kilit kelimelerdir. Siz yoast seo mantığını savunarak bütün sayfalarınızda bütün içerikleri de bulunan kelimeşeri kullanırsanız Google botlar indexleme zamanında sizin tüm sayfalarını indexleyecek ve verilere bakacak ki tüm sayfaların keywordleri aynı, bu durumda sadece index sayfanızı sisteme alacaktır. Kirliliğin önüne geçme prensibidir bu. Googlebotlar bildiğiniz gibi değiller artık,haddinden fazla akıllılar... Keywordlerde ki mantık, özgün olması mantığıdır. O sayfanın özgün kelimeler ile bulunabilirliğini sağlamaktır.

Yoast Seo ben kullanmadım, anlıyorum ki biraz tembel işi. Gözden kaçabilecek çalışmalarda eksik gidermek ve filtreleme yapıyorsa yine tekrar kirliliğin önüne geçmeyi amaçlıyordur. Size bir yük getirmeyecekse kullanabilirsiniz, ama ne yaptığınızı zaten biliyorsanız pek kullanmaya gerek yoktur.