Liseyi fen lisesinde okudum. Öğretmenlerimizden aldığımız ders notları cidden kaliteliydi. Ben de ara ara bunları Blogger tabanlı ücretsiz bi blogda yayınlamaya başladım. Zamanla hitim yükseldi , sporla üreme , tomurcuklanarak üreme , hücre döngüsü gibi aramalarda ilk sıralara yükseldim. Ben de alanadı satın alarak ve dosyaları da yazının başına Word dosyası olarak ekleyerek daha işlevsel bir hale getirmek istedim.
Tüm hitim arama motoru kaynaklı. Hiçbir şişirme yok. Adsense başvurumda aşağıdaki uyarıyı aldım. Acaba her yazının altında ders notunu aldığım hocamın adını kaynak gösterdiğim için içerikler orijinal olarak değerlendirilmemiş midir diye düşünerek kaynak bildirimlerimi kaldırdım (sahiplerinden izin alınarak.)
ve tekar başvurdum. Tekrar aynı hatayı aldım. Birisi lütfen yardımcı olabilir mi? Problem nedir? Nasıl çözüme kavuşturabilirim?
EDİT: İnternetten araştırdığıma göre sitedeki içerikler Google'da başka sitelerde de çakışıyor ise reddediliyormuş. Eski alanadım hala Google'da indexli. Fakat aynı site zaten. Çözüm yok mudur :cry: