Muhammed adlı üyeden alıntı

Hocam mesela bir makale yazdım "Makine Mühendisi kimdir? Ne iş yapar? Nasıl olunur? Makine mühendisi maaşları" aynen başlık bu şekilde ve 1100 kelime civarında kpss atama puanından tutun özel sektörde iş durumuna yetki ve sorumluklarına kadar bahsettim. Şimdi makine mühendisi maaşları yazan adam bu yazıyı karşılaşıcak ben de maaşları en sona yazdım sizce kötü bir şey mi?


Kullanıcı açısından ayrı başlıklar daha iyi olacaktır. Ama bu konu en azından bağlantılı.

Makine mühendisi nasıl olunur u arayan bir kişi maaşlarını okumaktan sıkıntı yaşamayacaktır. Ne iş yaptığını okuması sıkıntı yaratmayacaktir.

Konusuna ve içeriğine göre değişir hocam. Mesela;

Bilgisayarım açılırken harddevice not found hatası veriyor

Şeklinde aratan birisinin almak istediği cevap, biosa girip 1st deviceyi HDD seçmesi gerektiğini öğrenmektir. Hatanın sebebini, neden bu hatayı aldığını da ek olarak makale içerisine girebilirler. Ama gidipte eskiden 1gb ev kadarmış biliyonmu.... Diye başlayıp 2 saat bide harddisk tarihçesi yazarsa kullanıcı kaybeder.

Açıkçası şuan bunları yazıyorum ama hangi konuya yazdığımı dahi unuttum. Sigara bırakma asamasindayim hocam saçmalamis olabilirim ama anlatmak istediğimi anlatmışimdir umarım.