alemburda adlı üyeden alıntı

bu lafım sadece size değil forumda bu konuda hiçbir hareket olmuyor black friday yada bunlarla ilgili bir bölüm olsa (herkesin dikkatini çekecek şekilde) insanlar fırsatları buradan takip etse ne kadar güzel olur. Ama birşeyler oturmuş artık yıllardır olan Türk kafası mıdır bilemedim çalışıyorsa dursun böyle mantığı galiba.

aynen hocam acıkcası ben kampanya olacagını paylastım ancak tam teferruatını bılemedıgım ıcın ılk gun yapılan kampanyaların hepsını kacırdım saat basında basında beklemek gerekıyormus sonradan anladım bırı onceden acıklasa daha faydalı olabılırdı.

editörüm adlı üyeden alıntı

Evet gerçekten çok tasarruflu haftaydı :D 10'a yakın kod toplayabildim keşke daha fazla toplayabilsem kafasındayım. Şimdi yavaş yavaş domainleri hayata geçireceğim. Ayrıca bir sorum olacak bu kodlar kişiye özel mi? Kullanmadıklarımı başkasına uygun bir fiyata verebillir miyim?

hocam açıkçası benim de aklıma geldi. Bir çok kupon aldım işime yarayacak yaramayacak ama hesabı riske etmek istemiyorum bir arkadaşla konustuk onda transfer kodu vardı ben bı tane transfer kullandım yıne yakaladım ama transferde 1 ytane kupon gecerlıymıs dıgerlerı gıbı degıl dedıler ayrıca benım transfer kodum calısmadı calıstı sepetı ındırdı ama odeme yerınde sıkıntı verıyordu ıletısıme gectım bana yenı bır kod verdıler bunla deneyın lutfen dedıler ve onun transfer ıslemını yaptım yani kuponlarımda olmayan bır kodla yaptım ama sonucta onlar kendılerı verdı. Bizim baskalarından alacağımız kupon kodu sıkıntı cıkarabılır yani ikinci bir hesabı ı var falan dıyıp de hesap ucmasın elimizden dikkat etmek gerek sormak lazım aslında desteğe