QuiTR adlı üyeden alıntı

Paywant - Buypayer - Shopier Üzerinden ödeme alabilirsiniz.


citaygun adlı üyeden alıntı

Vergi vermesek bile yakalanacağımızı sanmıyorum. Ama elimize geçen ilk bütçeyle vergi levhası vs alıp vergilerimizi de ödemeyi düşünüyoruz. Projeyle alakalı tek rakibimiz var. O da ebay kuruluşu komisyon,fiyat yüksek insanların işine yaramıyor. projenin tutacağından eminim reklam yapacağım yeri de çok iyi biliyorum. Umarım yapabilirim siteyi


Yakalanmanız için bir tek şikayet yeterlidir. Bu ilk siparişinizde de olabilir 100. siparişinizde de olabilir. O yüzden her zaman diken üstünde olursunuz.

Satışlarınızı Shopier, paywant gibi yerlerden yapsanız da bir şey fark etmez. Buralarda yapılan tüm işlemler kayıt altındadır. Direk sizin banka hesaplarınızı incelemeden de kimin ne kadar satış yaptığı bellidir.

melankolia adlı üyeden alıntı

Peki arkadaşlar iş yerimizde sattığımız ürünleri (faturalı olarak) onları internet üzerinden satışını yapsak faturalı olarak herhangi bir yere başvurmak zorundamıyız.

Kendinize ait siteniz üzerinden satış yapıyorsanız ETBIS e kayıt olmalısınız. Pazaryeri kullanıyorsanız kayıt olmanıza gerek yoktur.

Vtcam adlı üyeden alıntı

Bu smmpanellerde fatura kesmiyor ve şirket değiller. Bunlarla ilgili ne düşünüyorsunuz?

Biri köprüden atlıyor diye sizde peşinden atlamazsınız :) Herhangi bir şikayette ya da incelemede ceza alacaklarından emin olabilirsiniz.