Yandex’in türkiyedeki pazar payı %10 u geçmeden böyle bir çalışmaları olmayacak diye biliyorum. Şuan türkiyedeki pazar payları %8-9 civarında
ben geçenler de mail attım gelen mailde;
Size üzülerek cevap yazıyoruz malesef şu an Türkiye'de reklam yayınlatamıyoruz. fakat bunun için çalışmalarımız devam ediyor diyordu mail'de fakat cok zor gelmesi ki fazla yandex kullanan yok yandex e geçersek Türkiye olarak ozaman bi ihtimal ki google de biraz rakip olabilsin Türkiye pazarında ozaman reklam gelirlerinin fiyatlarını görürüz
Size üzülerek cevap yazıyoruz malesef şu an Türkiye'de reklam yayınlatamıyoruz. fakat bunun için çalışmalarımız devam ediyor diyordu mail'de fakat cok zor gelmesi ki fazla yandex kullanan yok yandex e geçersek Türkiye olarak ozaman bi ihtimal ki google de biraz rakip olabilsin Türkiye pazarında ozaman reklam gelirlerinin fiyatlarını görürüz
Adsensenin yerini tutamaz maalesef. Tutmasi için googlenin yerini alabilmesi lazım. Yandex Googleın yanında fındık fıstık.
Google varken Yandexin isi zor. Google yok olsa yerini ne Bing nede Yandex alamaz gibi geliyor bana.
Google varken Yandexin isi zor. Google yok olsa yerini ne Bing nede Yandex alamaz gibi geliyor bana.
Olay Yandex in arama motoru olarak kullanılması değil ki
İsterse kimse Yandex i kullanmasın
Önemli olan reklam ajansı olan Partner
Sitenizde yayınlanan reklamlara gösterim başına adsense den fazla verse bütün yayıncılar geçer Yandex e ,
Önemli olan şuan Türkiye'de hizmet veriyor mu
Verdiği rakamlar adsense e kıyasla nasıl