-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Kontrolör
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle İyi günler herkese
Genç futbolcuların isimlerinin Alan Adlarını satın alsak
Futbolcu ile iletişime geçip Bin dolara satsak
(Futbolcu adama çok dokunmaz )
Alan Futbolcu Olur mu?
Resim Linki Almanın En Kullanışlı Yolu LinkPicture.com
ONE
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web hizmetleri - SEO
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%82)
Sanmam olursa söyleyin günlük 20 tane reglerim :)
aybo95
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
@LinkPicture Futbolcu domaini alsan ona güzel bir site kursan adamın özgeçmişinden popolasan reklam felan koymasan oynadığı kulubun amblemleri ile donatsan önceki oynadığı kulupler vs. oyuncuya özgü bir şey yapsan ve daha sonradan oyuncuya pm atsan böyle bir şey yaptım beni destekler tarzında belki destekler seni ve o şekilde kazanç sağlayabilirsin aylık 100-200 vs.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Yenisiniz bu piyasada galiba kaç arkadaşımız bu yolda davalık oldu. Domain alıp kullanabilirsiniz fakat gidip teklif sunarsanız kesinlikle hakkınızda dava işlemi uygulayacaklar.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
İyi güzel hoş, fiyatta belirlemişsin falan ama bir zeki biz değiliz malesef :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ucu açık bir konu çünkü kişi artık marka sayılıyor bir bakıma, zaten onun olan bir şeyi tekrar ona satamazsın. Sadece almamış veya önemsememiştir ama milyon dolarda yatırsan dava açıp tek kuruş ödemeden senden alabilir.
Edit: eğer futbolcu doğmadan alırsan belki şansın olabilir :D
no time for caution
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
İnşaat
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
90lı yıllarda yapardık futbolcu ismi domaini alma işini :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ticari Marka kapsamlarında kaydedilen şahsi isimlerin, ticari bir amaç için kullanımları yasaktır, telif ödemek gerekir.
Eski konulardan birinde "Hülya Avşar" örneğini vermiştim. Kişi adını TİCARİ MARKA olarak koruma altına aldığı zaman, Halka mal olmuş bir isim olarak her yerde kullanabilirsiniz ama "TİCARİ AMAÇLI" değil. Telif haklarını ödemekle bitiremezsiniz... Ömrünüz yetmez... :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Kontrolör
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
enerjiveguc adlı üyeden alıntı
Ticari Marka kapsamlarında kaydedilen şahsi isimlerin, ticari bir amaç için kullanımları yasaktır, telif ödemek gerekir.
Eski konulardan birinde "Hülya Avşar" örneğini vermiştim. Kişi adını TİCARİ MARKA olarak koruma altına aldığı zaman, Halka mal olmuş bir isim olarak her yerde kullanabilirsiniz ama "TİCARİ AMAÇLI" değil. Telif haklarını ödemekle bitiremezsiniz... Ömrünüz yetmez... :)
Decimas adlı üyeden alıntı
Ucu açık bir konu çünkü kişi artık marka sayılıyor bir bakıma, zaten onun olan bir şeyi tekrar ona satamazsın. Sadece almamış veya önemsememiştir ama milyon dolarda yatırsan dava açıp tek kuruş ödemeden senden alabilir.
Edit: eğer futbolcu doğmadan alırsan belki şansın olabilir :D
İbrahimŞEN adlı üyeden alıntı
Yenisiniz bu piyasada galiba kaç arkadaşımız bu yolda davalık oldu. Domain alıp kullanabilirsiniz fakat gidip teklif sunarsanız kesinlikle hakkınızda dava işlemi uygulayacaklar.
aybo95 adlı üyeden alıntı
@LinkPicture Futbolcu domaini alsan ona güzel bir site kursan adamın özgeçmişinden popolasan reklam felan koymasan oynadığı kulubun amblemleri ile donatsan önceki oynadığı kulupler vs. oyuncuya özgü bir şey yapsan ve daha sonradan oyuncuya pm atsan böyle bir şey yaptım beni destekler tarzında belki destekler seni ve o şekilde kazanç sağlayabilirsin aylık 100-200 vs.
Sadece domain alıp dursa ama projelendirilmese
Domain i elimden alabilirler mi yani
Onun adına site açıp bişeyler paylaşan ,onun üstünden para kazansam telif yerim orası aşikar da sadece domain alınıp dursa
Resim Linki Almanın En Kullanışlı Yolu LinkPicture.com