siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba Arkadaşlar;
şunu çok merak ediyorum;
Şimdi ben PHP öğreniyorum.Bu web sitsi oluştururken illede benim kod yazarak mı oluşturmam gerekiyor yoksa DW,FrontPage gibi sistemleri kullanabilir miyim?(PHP ile şık site olmaz ama örnek yani...)
Ben şöyle düşünüyorum;
Anasayfayı filan DW ile normal hazırlayacağım.Login formunu PHP olarak oluşturacağım.Register filan...
Ancak şöyle bir şeyde olabilir mi?
Mesela aynı sayfada hem şablon olarak tasarlasam hemde PHP ile kodlasam olur mu?
Örnek;
Facebook'ta hem üst tarafta form var hemde siteyi tasarlamışlar(tabi ben o tasarım kısmını şablon olarak DW da hazır olarak yapacağım...)
Sizce böyle bir şey mümkün mü yoksa kod yazmak zorunda mıyım?
Saygılar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
php scriptin için gerekli. yani şöyle diyeyim: sunucuya bir takım komutlar - veritabanından şunları çek eğer şu user şuysa, eğer bu koşul şuysa vs.- vermek için kullanırsın. ama tasarım jquery css ve html ile olur. ben sana diyeyim.
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Html tasarım, PHP işleyiş. Kısaca budur.
Gördüğün formlar, menüler vs hepsi htmldir.
O forma yazdığın yazıların veritabanına kaydedilmesi, menülerin yönetim panelinden silinip,eklenmesi ise PHP dir.
PHPyi programlarla yazamazsınız. Dreamweaverda yalnızca HTML kısmını yapabilirsiniz. PHP kısmını, Dreamweaver`in kod kısmına geçerek elinizle yazmalısınız.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam işte benim asıl sorum Dökmek için kod yazıyoruz ya :) Kod yazmadan şablondan siteyi tasarlayıp PHP ile birleştiremez miyiz? Yani kısacası hazır editörler ile