CennetKapisi adlı üyeden alıntı

Selamun Aleykum,
ben www.cennet-kapisi.net sitenin kurucusuyum.
21 Yasindayim ve Avusturyada yasiyorum, burada Bilgisayar Mühendisligi okuyorum. Ve bu bilgimi faydali konularda kullanmak istedim ve dini bir web sitesi actim. Su an en cok yogun tiklanan konular "Cennet ve Tüm Dualar ve Salavatlar"

Salavatlar bölümünde her kim bir salavat ögrenip ezberleryip amel ederse biliyorumki bunun sevabinin bir kismi benim amel defterimede yazilacak Allah dilerse insaAllah. Eger ben bu dini siteye Google reklamlarini eklersem bu degerli sevaplari para icin satin almis oluyorum ve bu bana cok mantiksiz geliyor bir kac kurus gelecek diye degmez diyerek hic reklam eklemedim.

Ben bu faydali bilgileri daha cok tanitmak istiyorum ama elimde imkanlar yok kullandigim seo sistemi ile google aramalardan sadece siteye gele biliyorlar.

Düsündümde siz cok üyeli facebook sayfa sahipleri, benim web sitemi paylasirsaniz hem pek cok kisi bu bilgilerden faydalanmis olur hemde bunun payini sizde almis olursunuz.

Facebook sayfasinda paylasan Adminlere benim sitemde özel bölüm acacagim ve orada begen buttonu ekleyecegim. Ancak böyle karsilik vere bilirim, para vermek istemiyorum maddi durumum pek iyi degil.

insaAllah hayirli olur simdiden düsüncelerinizi ve paylasimlarinizi bekliyorum

Allaha emanet olun.


Şu kalınla işaretlediğim yer ilgimi çekti.
Öncelikle ben o işaretlediğim yerde iki üç yanlışlık olduğunu düşünüyorum.

1-) Bu sizin siteniz. Sitenin giderlerini alınan reklamlardan karşılamak, sevaplarla ilgili bir duruma girmez. Cami ya da imamlar gibi düşünün. Hepsi insanların namaz kıldığı yerler ya da namaz kıldıran kişiler. Bir imam camiye yapılan bağışa dokunmuyor, ama kendi maaşı var. Yaptığının karşılığını alıyor. Siz bir iş yapıyorsunuz ve bunun karşılığını almak doğal hakkınız. Tabi almamak da bir seçim.

2-) Reklam alıp ondan kazandığınız para ile her ay çekilişle Kuran dağıtsanız ya da kötü durumdaki bir iki öğrenciye en azından bir haftalık-aylık harçlık çıkarsanız sizce kötü bir şey mi ?

Ufkunuzu genişletmelisiniz. Ben sadece iki örnek verdim, dahası da yapılabilir.