1-) Olarak Temayı baştan sona bitirip başlamanız iyidir tema değişikliği çoğu indexinizin geçersiz olmasına seo skorunuzun düşmesine sebep olur.

2-) Resimleri ayrı bir yerden almak backlink gibi bir mantık getirebilir ama sitenizin hızlı şekilde açılmasını istiyorsanız site içine yüklenmelidir bazı durumlarda imgur gibi siteler yasaklanırsa bir çok bağlantınız geçersiz sayılır ve temizlenmesi uzun sürer.

3-) Gayet yeterli bir eklentidir Cache ayarlarını doğru yaparsanız siteniz hızlı açılır bu konuda Cloudflare olarak da güven veren servisler var.

4-) Anlık ziyaretçi veya günlük limit varsa tabi ki çok az bir şekilde tehlikeli olabilir ama siteniz için şimdi uygundur.

5-) Admin panelini etkileyen faktörler user databasenin çok yoğun olması olabilir bu tabi iler ki günlerde çok yoğun bir şekilde olabilir. örnek olarak çok fazla admin olması MyBB de anlık sorun çıkartabiliyor bazen Eğer flood veya spam koruması mevcutsa buda çoğunlukla yapabilir. son olarak seo link yönlendirmeleri admin panelini çok yavaşlatır.