bekirbulut adlı üyeden alıntı

koz4 Kaliteli içerik ürettiğinize emin misiniz? Örneğin; bu linkteki içeriğiniz, gerçekten baştan savma bir şekilde yazılmış. Arama motorları, yani botlar; sitenizdeki bu içeriği kullanıcılara nasıl gösterecek? Dizinde nasıl sıralamaya girecek? Ben cevaplayayım; giremez!

Çünkü, makale başlığı ve içerik alakasız kelimelerle dolu. ''Bebek Mama Tarifleri'' adı altında, anahtar kelime analizi ve rakip analizi yapmamışsınız. Rakip sitelerin kullandığı ve en önemlisi kullanmadığı kelimeleri kendinize anahtar kelime yapmalısınız. Böylelikle, hem hit alacak hem de dizinde sıralamaya gireceksiniz.

Unutmadan söylemek istiyorum; makalenin kelime uzunluğu, sizi sıralamaya girdiremez. Sizi arama motorlarının sıralamasına girdirecek iki şey vardır. Bunlar; ana anahtar kelime ve yardımcı anahtar kelimelerdir.


Bu makale yalnis bir değerlendirme olur çünkü bunu şu an SEO çalışması yaptırdığım arkadaş ekle dedi çalışma için yani 10 yazı önceye yada menülere bakarsanız daha faydalı değerlendirme olur birazdan örnek yazicam