FerdiŞahin evet Teknoloji temasini cevirebilir ancak bilgisi dahilinde cevirebilir,
Sizin temanizi alacak kisilerin %80'i cok para vermemek icin kendi yaparlar/yapmaya calisirlar, siz temayi bu sekilde yapmissiniz peki kodlama bilmeden sadece bilesenler ile ve ya tema ayarlari ile teklif al bolumunu duzenlemek icin bir opsiyon var mi? Varsa ben özür dilerim boyle bir yorum yaptigim icin, yoksa eklerseniz almayı dusunurum.
Sizin temanizi alacak kisilerin %80'i cok para vermemek icin kendi yaparlar/yapmaya calisirlar, siz temayi bu sekilde yapmissiniz peki kodlama bilmeden sadece bilesenler ile ve ya tema ayarlari ile teklif al bolumunu duzenlemek icin bir opsiyon var mi? Varsa ben özür dilerim boyle bir yorum yaptigim icin, yoksa eklerseniz almayı dusunurum.
Hocam bana ben temayı alacağım benim için teklif al bölümünü düzenler misiniz deseniz ben zaten hiç sıkıntı yapmam sizin için istediğiniz eklemeleri çıkarmaları teklif al bölümüne yaparım.
Böyle bir özellik istemiş olsanız yine tema paneline yaparım. Hatta şimdi not aldım, en kısa sürede orayı tema paneline entegre ediyorum isteyen o alana eklemeler yapabilir. Böyle bir fikir sunduğunuz için ayrıca teşekkürler.
Döküman dosyasında manuel olarak bununla ilgili çalışma yapmıştım nasıl olacağı ile alakalı. İsteyen de manuel olarak kendisi ekleyebilir.
Ayrıca belirtmem gerekir ki temada herşey tema panelinden yapılmaktadır. Hiç bilmeyen birisi bile kurulumu yaptıktan hemen sonra döküman ile sitesini oluşturabilir.
Yeni güncellemede söylediğiniz özelliği de ekstra olarak sunacağımı belirtirim. Teşekkürler tavsiye için.