Arkadaşlar ben böyle birşey görmedim.. Geçenlerde bir domain aldım furnitica.com adında ve bu domaini kenara koydum 10 gün kadar geçti geçmedi aradan. Şimdi bakıyorum hesabım kendi kendine kitlenmiş. Talebiniz için kimlik falan bişeyler yazmışlar şimdi bakıyorum üstünden 2 gün kadar geçmiş yeni bir mail geliyor
""Değerli bir müşteri olduğunuz için teşekkür ederiz. Ödeme yöntemi veya ürünlerinizin olası kötüye kullanımına karşı korunmanız için hesabınız doğrulama ofisimiz tarafından incelenmiştir. Bunun sonucunda, alışverişçi hesabınızda 202699242 kısa süre önce verilen bir sipariş iptal edilmiştir ve para iadesi yapılacaktır. ""
Bu işlemin yanlışlıkla yapıldığını düşünüyor ve siparişinizin eski durumuna getirilmesini istiyorsanız, lütfen hesabınıza giriş yapın
Diyor hesabıma girip belgeyi göndermeye çalışıyorum Çok fazla yanlış giriş yapma girişiminde bulunulduğu için hesabınızı kilitledik. diyor bu seferde bana fakat hesaba bir kere bile giriş yapmadım!. ben ne yapacağım arkadaşlar bu domaine çok ihtiyacım vardı