-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar arama motorunda siteyi arattığımda çıkan sonuç aşağıdaki gibi gözüküyor.
Title : Deneme123 - Bilgisayar Tamir
Description : İletişim 05..... Adres : ..........
Benim İstediğim description çıktısı
Anakart tamiri, monitör tamiri, ekran kartı tamiri ve işlemci tamiri gibi bir çok alanda müşterilerimize destek vermekteyiz.
Ama bunun yerine İletişim 05..... Adres : ..........
Sorun ne olabilir ? Sitenin meta descriptionlarıda olması gerekende yazdığım şekilde. Site daha 2 3 günlük çekilen indeksler rezalet.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhaba,
Hocam isterseniz tüm SEO ayarlarını yapabilirim :) Özel mesaj atarsanız detayları konuşabiliriz.
Teşekkürler,
iyi forumlar.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
wpdenizi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hiç bir şey yapmanıza gerek yok . Muhtemelen yapım aşamasında botlar ne gördüyse onu indexlemiş. Siz normal olması gerekeni yazın ve bekleyin. Onlar kaybolacak yerine istediğiniz sonuç gelecektir.
Eski site haritanızı silin ve Google'a yeni site haritanızı ekleyin hepsi bu. Sorun etmeye gerek olduğunu düşünüyorum. Yeni açıldığında bir çok site bu sorunu yaşar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
wpdenizi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tema kodlarında bir sıkıntı olup olmadığını kontrol edin ve şayet sorun yoksa bekleyin derim hemen panik yapmanıza hiç gerek yok. Neticede yeni bir iste zaten varlığını gösterene kadar o saçma indexler kaybolacaktır. Aynı şeyi bende yaşadığım için bu kadar rahat konuşuyorum, içiniz rahat edecekse ücretli olarak da birilerine kontrol ettirebilirsiniz. Ama ben derim ki paranız cebinizde dursun :)