merhaba arkadaşlar iyi forumlar dilerim öncelikle, arkadaşlar 15 yılı aşkın sürekli windows deneyimi yaşadım farklı farklı işlere girdim html olsun php olsun forum sitelerinde vakit geçirmeler wordpress şu bu bir şekilde hem bilgimle çalışıp kendimi geçindiriyorum hemde bilgisayar kullanımını seviyorum 2 sene önceye kadar sürekli android samsung cihaz kullanan ben arkadaşlarımın tavsiyesi ile, iphone al işte bir kullanan daha vaz geçemiyor göreceksin felan iyi ya dedim gittim paraya kıydım ilk apple yani iphone cihazımı aldım ve şuan evet vaz geçemiyorum malasef :) geçenlerde bir ortamda bu tema işlerinde php html işlerinde mac çok iyi diyorlar çok stabil işte her yere taşırsın macbook alırsan grafik açısındada çok iyidir sürekli bunu dile getiriyorlar bende kendi elimdeki pc satıp mac almayı düşündüm ama önce sizlere sormak istiyorum
kendi pc özelliklerim : b150 gaming m3 anakart+i3 6098p+8gb ddr4 2133mhz+Toshiba 240gb ssd+Sapphire HD7850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon+ZALMAN ZM400-LE SERİSİ 400W GÜÇ KAYNAĞI
ve sizce eğer seçimim mac olmalıysa hangisi ? macbook ? macbook air ? macbook pro ? imac ?