BEAR adlı üyeden alıntı

Aslında yanlış düşünüyorsunuz. Para kazanmak için açıp inanırsanız Adsense kazandırıyor. İngilizce sitelerim var. Ben bu siteleri hobilerim çerçevesinde oluşturmadım para kazanmak için oluşturdum ve kazanıyorum. Yanlış bir algı var. Hobilerin neyse o konuda aç para kazanma gözüyle bakma yapamazsın diyorlar. O zamanda para kazanamazsın. Doğru analiz planlı çalışma ile para kazanılıyor.


Asıl ozaman kazanırsın hocam. Hobi aldığın birşeyi hemende açman gerekmiyor, bir analizini yapmak lazım. Teknolojiye karşı hobim var. Kesinlikle genel teknoloji bloğundan uzak durmalıyı, rekabet çok fazla. Analizini yapmak lazım. Doğru bir şekilde.

Rekabeti az, hobili ve bilgili olduğunuz bir konu olursa tadından yenmez.

Mesela balikciyiz.com diye bir site açtınız, balıkçılık hobiniz, herşeyini de bilirsiniz balıkçılığın. Hobi olarak yazarsiniz herşeyi hocam. Elinizde patlamaz, o site ile uğraşırken oyun oynuyorcasına zevk alırsın.

Rekabet az, makaleler sağlam, Özgün, aranma hacmi gayet güzel , varsayiyorum aylık 90K günlük 3Kya kadar tekil hite sahip olabilirsin. Bir kaç ay sonra adsense bağladınmı, güzel kazandırır. Zevk alırsın.

Hobin olan ve bildiğin bir konuda çok kolay yazarsın.

Tüm bu işlemleri İngilize site içinde yapabilirsiniz..