BEAR adlı üyeden alıntı

Aslında yanlış düşünüyorsunuz. Para kazanmak için açıp inanırsanız Adsense kazandırıyor. İngilizce sitelerim var. Ben bu siteleri hobilerim çerçevesinde oluşturmadım para kazanmak için oluşturdum ve kazanıyorum. Yanlış bir algı var. Hobilerin neyse o konuda aç para kazanma gözüyle bakma yapamazsın diyorlar. O zamanda para kazanamazsın. Doğru analiz planlı çalışma ile para kazanılıyor.

BEAR adlı üyeden alıntı

Ben bu işten zevk alma peşinde değilim. Balıkçılık hobim olduğunu varsayarsak balıkçılık ile ilgili arama dediğiniz gibi 90k olsun aylık. Tbmler 0,10 ,50 arasında değişitiğini düşünelim. Benim araştırmalar ile bulduğun keyword ise aylık 10k araması var ve TBM 5-10 TL arası değişiyor. Balıkçılık ile zaman kaybedeceğime TBMsi yüksek olan bir sektör seçer parama bakarım. Zevk almanın peşinde koşarsanız parayı biraz zor kazanırsınız.

Balıkçılığın tbmsi niye 0,10-0,50 krs oldu ki 😊
Evet, sadece zevk almanın peşinde koşulursa da para kazanılmaz. Ama zevk alarak yapacağın bir işle para kazanmak daha tatlı olacaktır.

Para kazanma ümidiyle bilgisiz olduğum bir sektörde bir kaç blog açmıştım, tamamen fiyaskoyla sonuçlandı.

Analizini güzel yapmak lazım. Her ilgiyede blog açılmaz diyorum ya.

Girilecek sektörün, rekabeti, aranma hacmi, tbm si, diğer dillerde ki değerlere göre kıyaslamalar vs. Vs. Güzelce 1 saat kadar analiz Edip açmak lazım.