Selamlar dostlar, bu konuyu aslında aylar öncesinden açacaktım ama şu sıralar çok yoğun bir süreçten geçiyorum yks... Fazla uzatmadan konuya geçeyim bundan yaklaşık 1.5 yıl önce torrent ve warez içerikler paylaştığım bir websitesi açmıştım ve aylarca emek vererek sağlam bir arşiv toparladım ve 2.5k hite ulaştım ancak sitem aşırı bir yükselişteyken ve güzel bir geliri varken kendilerinden sunucu aldığım için it gibi pişman olduğum şirket root'landı yani ana sunucuları hacklendi ve tüm alt sitelere hacklink eklendi veriler vs çekildi neyse dedik düzeltilir 2 kişi 2 haftalık bir uğraş ile sitemizi güzelce temizledik tabi bu sıralar hitler baya bir düştü yüksek miktarda seo kaybettik. Bunlar yaşanıp sorunları düzelttikten sonra sunucular tekrar hacklendi ve her şey başa sardı bu sefer veri kaybımız da oldu kısacası ne olursa olsun bir proje de en iyi hosting şirketini tercih edin. bu şirketin kim olduğunu söylemek istemiyorum ama siz az çok anlamışsınızdır, anlamadıysanız tegra desem yeter :)