Merhaba arkadaşlar kimse yanlış anlamasın kimseye pahalı yada ucuz satıyorsunuz diyen yok herkez kendi malının kıymetini yada istediği fiyatı yazar yada söyler kimseyi ilgilendirmez alan alır almayan işine gelen kişiden alır ,

Lakin merak ettiğim birşey var ek olarak yapmak istediğim bir iş alanı için bir iç eleman ilanları uygulaması düşünüyordum birkaç kişi yada firmaya sordum çok fazla detay söylemedimiş ve eleman arayanlara yönelik bir android mobil uygulama istediğimi söyledim bana söylenen rakamlar gerçekten bana bütceme göre ucuk pahalı geldi kısaca yaptıramadım ve forumda bir konuda codecanyon daki mobil uygulama ile alakalı bir konu gördum baktım birazda olsa o istediğim uygulamaları inceledim ve en yüksek fiyatı olan $69 ve en düşük ise $10 dolar arası değişmekte ki bana söylenen fiyatların ceyreği bile daha fazla uygulamalara baktım bazıları admin yönetim var ve benim isteğimi ilk aşamada karşılayacak gibi eee diyeceksiniz

şimdi bana yada bizlere uygulamaları yazan türkiyedeki arkadaşların fiyatları ile bu sitedeki yazılım uygulama ws lerin fiyatları neden bukadar uc noktada neden bukadar aşırı fiyat farkı var sonuç olarak bunlarda yazılım yazan kişide insan codecanyon daki kişiler o fiyatlar ile para kazanıyor ise bizim türkiyede onlan arkadaşların çok çok üstündeki fiyatlar ne oluyor acaba