arkadaşlar her backlink faydalıdır. mesela benim tumblr bloğum da : 32 pa : 42 ve 5 yaşında bu bloğumdan ne alırsanız alın yararlı, deryaerdil arkadaşın dediği gibi google gibi getir yapmazsanız tabii ki zor indeks alıyor, ben paylaşımlarıma google gibi getir yapıyorum.
Kısacası alım yaptığınız hesaplar güçlü değil ise yaramıyor, eğer tumblr, twitter, facebook hesapları güçlü ise ve linkwheel olarak paylaşım yapıyorsa çookkkk büyük yararı olacaktır. Benden alım yapan herkes olumlu bildirdi, ben sadece sosyal medyada paylaşım yaparak bilgi sitemi 13 K 'ya getirdim, ağırlık tumblr ve twitter...

Bu paketimi incelerseniz paylaşım yapılan her hesap güçlü olmalı mantığı ortaya çıkar >> https://wmaraci.com/forum/backlink-paketleri/linkwheel-backlink-100-organik-50-tl-isteyene-search-engine-optimization-hizmeti-30-tl-536097.html

zamanında bende aldım 1-2 yıl önce her sosyal medyayı yazmış, geldi rapor örnek twitter takipçisi 1-2 attığı twit 5-10 twitter profilde resim bile yok bak diyor backlink verdim :) aynı şekilde açmış 5-10 tane Facebook sayfa takipçi sıfır bak diyor backlink, böyle bir paket alırsanız alırsak yararı değil zararı bile olur...

İyi forumlar..