-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar şu pinteresti bi çözemedim ya pano var pin var ben makalemi paylaşmak istiyorum pinterestte ama nasıl yapacağım çözemedim.Yani mantığı nedir tam olarak yazılarımın okunması için takipçimmi olmas gerek?
M.AKCA Graphic Design.
Mad
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam pinteresten genel olarak belli konularda panolar açıp bu konular hakkında resim ekliyorsunuz.Yazının tamamı değilde özetini paylaşabilirsiniz.Veya infografik içerikler ile dikkat çekebilirsiniz.Siteden resim ekle diyerekte resim ekleyebilirsiniz.Ancak şunu diyebilirim ki hit çekmek çok zor.Ben 6 aydır uğraşıyorum hâla doğru düzgün bir hit elde edemedim.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa açıklarsa sevinirim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam 6 ay demişsiniz onu görünce hevesim kaçtı :D Ama bu pinterestten çok iyi hit elde edenler var yani çok sağlam ama işte bi püf noktası olması lazım. Ben daha amacını çözemedimki püf noktasını biliyim :)
M.AKCA Graphic Design.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1.5 sene önce öylesine açmıştım pano felan çok karışık nasıl yaptım bilmiyorum. Dövme fotoğrafları koymuştum. Siteye yönlendirme yaptım. Geçenlerde 7 hit geldi meraktan girip baktım. Pinterest aylık 16 bin görüntülenme 149 etkileşim yazıyor. Ne olduğunu tam çözemedim. Her ay 10 binlerce hit çekenler varmış.
imzam yok
Mad
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@reflesh hocam o benim başarısızlığım. :D
@backlinkcigeldi hocam banada birkaç tavsiye verebilirseniz sevinirim pm ile.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Selam arkadaşlar çok yakında çalışmalar bittiğinde pintsrest + para kazanma yöntemleri ile ilgili konu acıcam az sabır + püf noktaları ben paylasirim neden derseniz elin gavuru bu işten ciddi paralar kazanırken benim milletim neden kazanmasin herkes ekmek yer bu işten ciddi planlama ile herşey mümkün
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
İcerik kalitesi ve konsepti
Sunuş biçiminiz cok önemli
Panodaki minimum pin sayısı bana göre 200 adet olmalı.
Daha önce zibilyon tane atılmıs bir şeyi tekrar atarak hit beklemeyin
Hashtag düzeni çok mühim.
Pinteresti diğer sosyal ağlarla da desteklemek gerek vs.. vs.. deneme yanılma ile öğrenmeniz en sağlıklısı. Ben senelerin birikimini su an yazsam buraya benim verdiğim emeklere yazık olur :)
Hazırcı olmadığınız sürece her şeyi başarabilirsiniz. Yeter ki pes etmeyin ve farklı yöntemler deneyin
2 kişi bu mesajı beğendi.
Mad
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@backlinkcigeldi bu kadarı bile yeter.Teşekkürler kendi hatalarımı azda olsa buldum :)