-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben de kullanıyorum, ama hiç heşteg yapmadım. Yapmalı mıyım
Backlinkcigeldi
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Kontrolör
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı
Şöyle düşünün gönderdiğiniz şeyi arayan bulamıyorsa neye yarar? Görüntülenme sayısı hashtagler ile doğru orantılıdır hashtagsiz gönderiyi sağlam 10 15 adet hashtagle girin farkı göreceksiniz. Minimum %500-1000 kadar bir fark oluyor
İşte bu güzel haber :)
Hocam ben genel olarak yeni başladım site işlerine
En azından Pinterest kullanma kılavuzu gibi bir yazı(nız) var mı ?
Resim Linki Almanın En Kullanışlı Yolu LinkPicture.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Kontrolör
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
webobur adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar çok yakında çalışmalar bittiğinde pintsrest + para kazanma yöntemleri ile ilgili konu acıcam az sabır + püf noktaları ben paylasirim neden derseniz elin gavuru bu işten ciddi paralar kazanırken benim milletim neden kazanmasin herkes ekmek yer bu işten ciddi planlama ile herşey mümkün
Dört gözle bekliyorum hocam
Resim Linki Almanın En Kullanışlı Yolu LinkPicture.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şöylecene yüzeysel olarak açtığınız konulara baktım. Konularınız genellikle yardım isteme üzerine. Yani 2015 yılında üye olan birinin foruma hayırlı bir konusu olabilirdi? Bunu niye yazıyorum?
Pinterest üzerine düşülmesi, emek verilmesi gereken bir platform. Web sitelerine trafik çekmenin yanında 1m üstü takipçiniz olursa adsenseyi bir daha görmek istemeyeceğiniz platform.
Haliyle @Backlinkcigeldi haklı olarak bilgisini paylaşmak istemeyecektir. Yine de bir çok konusunda iyi açıklamaları var. Bolca tüyo veriyor aslında. Gerisi sizin uğtaşınıza kalmış.
Neyse, bir şeyler öğrenmek için @batuhan.sahingozlu Instagram hesabına bakabilirsiniz. Sonra sizinde bir şeyler paylaşmanızı umuyorum.
İyi forumlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hayatta gördüğüm tek pinterest kullanan kişi 60 yaşındaki annem. Örgü modellerine bakıyo sürekli bide panosuna pinliyo daha sonra bulabilmek için. Sonra diğer örgücü arkadaslarına gönderiyo whatsapptan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Serzenişim sadece size değil. Paylaşım platformu olduğu doğru, 3 yılda illa ki bir şeyler öğrenmişsinizdir. Başka bir Pinterest konusunda "ben ilk kullananlardanım" diyor biri mesela, ama öğrendiklerini paylşama zahmetinde bulunmuş mu?
Instagram hesabımda biri özelden yazdı, bende cevaplıyorum. Bir süre sonra profilini kontrol edeyim dedim. Baktım ki beni takip etmiyor. "Beni takip etmiyorsun" dediğimde. "Kimseyi takip etmiyoum" dedi. "Bir zahmet et" dedim.
Hep bana hep bana... Bu size değil sadece. Ben burada ve diğer forumda okuduklarımdan öğrendim. Öğrendiklerimi de pm ile gelen sorularda cevapladım. Şu forumda konu açıp bir şeyler paylaşan çok az. Çoğu beleşçi. Bir şeyler öğreniyorsun bari premium al.
İşte o yüzden sorularınıza istediğiniz cevaplar gelmiyor. Burada veya diğer forumda paylaşım yaptığımız için sorunlarımızı kolay aşıyoruz.
Üstelik geçen pinterestteki bir taktik üzerine çözüm ütiretmeye çalışırken, PM ile gelen bir soruya cevap verdiğim için, soruyu soran arkadaş benim sorunuma yardım etti. Sağolsun. 2 haftadır uğraşıyordum.
Backlinkcigeldi PM ile sorduğum bir soruya cevap yazmıştı. Benim için yeterliydi. Fazlasını isterdim ama beklemem yanlış olurdu zaten.
Son olarak yazdıklarım sadece size olarak algılamayın.
Burada ya da diğer forumda bir şeyler bilen biri kimsenin hizmetçisi değil. Siz veya biz bir şeyler katalım ki, o kişi de bizim veya sizin sorununuza ilgi göstersin.
Instagram hesabımda sorununuzun cevabı olabilir.
Edit. Pinterestten hit çekmek için insanlara istediğini verin. Pinterest makale platformu değil, görsel sitesidir. Görsellerinizden hit gelmiyorsa, paylaşım tarzınız yanlıştır.
Edit.2 aklıma gelmişken yazayım, diğer forumda bir konu hakkında bir kişiye yapılan suçlamanın adaletsiz olduğunu düşünüp, ilgili kişiye PM ile konunuzla alakalı diğer kişi hakkında elimde kanıt var, ihtiyacınız olursa admine söyleyin iletebilirim dedim. Karşılıklı konuşmada özel mesajı göstermemi rica etti baştan. Bende özel mesaj ile geleni vermeyeceğimi söyledim. Sonrasında kendisinin ücretli olarak 250 TL'ye sattığı site konusunda bana bir site kurabileceğini söyledi. Bende param olmadığını belirtince para istedim mi diye söyledi. Şimdi o siteden ufak ufak gelir olmaya başladı.
İyi forumlar.