Şimdi sen diyorsunki ben apaçık kopya içerikle iş yaptığım sitelere sahibim. Sen gidip içerik kopyalarken bu bencillik olmuyor ama, özgün içerik üreten bir adam bu durumda bir cümle kurunca bencil mi oluyor? Yani kusura bakma da Özgün içerik üreten web sitelerinin değerinin bilinmiyor olması bu içeriklerin kopyalanmasından kaynaklanıyor, Google botları ne yazıkki çok gelişmiş botlar değiller, hangi içeriğin kopya hangi içeriğin gerçek olduğunu anlayacak seviye de değiller, bunun elimde üzücü bir kanıtı var, 6 ay önce binbir saat emek verip yazdığım 5-6 makale bot içeren bir site tarafından çekilerek yayınlanmış, ve şimdi bu içeriklerin 6 sı da google da bir numara, ama tahmin et bakim hangi site de? tabi ki kopyalayan site de, işin en sinir bozucu tarafı ise resimlerde benim sitemin adresi yazmasına, ve bu kopya sitenin 6 aydır pasif olmasına rağmen, ayrıca spam diye Google'ye defalarca bildirmeme rağmen bu içerikler sıralama kaybetmeden okunmaya devam ediyorlar, başka bir site de, bu Google'ın suçudur, ama bunun böyle olması Kopya içerik çeken siteleri haklı yapmaz, google suçluysa sende suçlusun, kusura bakma asıl seninki bencillik, ben özgün üretiyor emek veriyorsam, bu durumda her türlü söz söyleme hakkına sahibim, Google'ın attığı bir adımın bu konuda işime yarayacağını düşünürsem (ki bu durumda düşünmüyorum) bunu söylemekten niye geri durayım? işin özet tarafı özgün içerik değer görmüyorsa bu kopyalanması yüzündendir, bizde zamanına yapardık kendimizi temize çekmiyoruz, ama önemli olan bunun bir hata olduğunu görecek hakkani görüşe varabilmek ve bu yanlıştan dönebilmektir.