yeni açılan site zaten bir şey kazandırmıyor ki o yüzden sorun olmaz, atıyorum tekil hit 100'leri görmeye başladı onaya gönderdiğimde 2-3 ayda onay gelir, yine sorun yok. kısacası düzgün çalışanlar için sıkıntı yok, spamcılar için kötü olmuş zaten google'un amacı da spamı önlemek dolayısıyla başarılı, kaliteyi artıracaktır.
ayrıca youtubedaki gibi atıyorum 100 bin sayfa görüntüleme sonrası reklam açılsa daha da kalite artar. dolayısıyla kazançlarımız da artar.
ayrıca youtubedaki gibi atıyorum 100 bin sayfa görüntüleme sonrası reklam açılsa daha da kalite artar. dolayısıyla kazançlarımız da artar.
Yeni açılan ve özgün veya kopya olan sitelerin kazandırma ihtimali vardır. Dolayısıyla geç onaylanması etkiler. Yani 3 gün içerisinde kazanmaya başlayacağınız çeşitli platformlar mevcut. Birşey kazandırmıyor dersek biraz genelleme olur , çünkü google arama motoru dışında ki farklı mecralar da bir hafta içerisinde para kazanacağınız alanlar mevcut.
Ayrıca yüksek takipçili ve Google'da kaydı olmayan sosyal medya platformların da da kısa sürede verilen onay biran önce para kazanmayı sağlar.