-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Kontrolör
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Böyle paravan şirket açılınca yol parası ,benzin parası , ev kirası felan bile gider göstertilip gelir 0 yapılıyor .
Resim Linki Almanın En Kullanışlı Yolu LinkPicture.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen/webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şahıs şirketi üzerinden ödüyorum ama gelir o rakamın çok üzerinde. 500-1000 lira kazanıyor olsaydım şirket mirket kurmazdım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
3 aydır forumlarda bunu konuşuyoruz :) Gördüğüm şu; yıllık birkaç yüz bin TL kazananlara vergi dairesi yazı gönderiyor, davet ediyor ve vergi ödetiyor. Aylık 300-500 kazananlara dokunmazlar bence. Yıllıkı belirli bir limit belirlemişlerdir (bunu söylemiyorlar tabi), o limitin üzerinden adsense geliri olanlar ağa takılıyor. Bankaya gelen paralardan takip ediyorlar. Şuan bu mesele çok yeni, türkiyede internet reklamcılığı ile ilgili bir mevzuat yok (adsense vb konular açısından). Yakın zamanda muhtemelen bu konuda bir netlik sağlanır. Gelir vergisi ödenmesi konusunda herkes hemfikir, ancak KDV konusunda farklı görüşler mevcut. Vergi dairesi ise gayet net, tüm gelir üzerinden %18 KDV, gelirin yarısı üzerinden de gelir vergisi alıyorlar. (gelir vergisi oran gelirin büyüklüğüne göre belirleniyor, vergi dilimi üzerinden)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!