lostyazilim
tr.link

Spor Haber Sitesi Hakkında Yardım

23 Mesajlar 2.147 Okunma
lstbozum
tr.link

isahin isahin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek devlet memuru
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad I** Ş**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 16 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
aries şimdilik tekim üstadım. Biraz zaman geçtiken sonra (twitter takipçi sayısının artması vs) editör tutmayı düşünüyorum.

wmaraci
reklam

selcuksofta selcuksofta Bronz Üye
  • Üyelik 15.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 1274
  • Beğeniler 445 / 444
  • Ticaret 61, (%100)
Twitter nankördür allahına kadar rt beğen yapıyorlar, ama habere tıklamıyorlar. Sadece twitterden hit ASLA çekemezsiniz. Ama siteyi açmayın kapatın vs de demem. Yanına mutlaka diğer sosyal medyalarıda adapte edin, twitterde de yancı 50-100 hesap daha mutlaka açın. Sonuçta takibe takip kasıyorsunuz amaç takip artık kolay kolay kimse kimseyi rt de etmiyor. Herkes fenomen olmuş :)

Herkese iyi forumlar.

• Üyelik 23.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek devlet memuru
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad I** Ş**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 16 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
selcuksofta üstadım bende açayım, açmıyayım bilemedim inanın. Twitter takipçisini yavaş yavaş arttırıyorum 1 hafta uğraştım şuan 750 civarı. yavaş yavaş gelmeye devam ediyorlar. Bilmiyorum sanki 10-20K organik takipçi olsa iş yapacak gibi. Ya da yapmaz bilmiyorum :) yancı 50-100 hesabı neden dediniz? retweet yapmak için mi?

• Üyelik 15.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 1274
  • Beğeniler 445 / 444
  • Ticaret 61, (%100)
Canım kardeşim iş yapmaz demiyorum, ama şunu söyleyeyim benim 150 tane hesabım var;

bir çoğu 50 K 60 K 70 K takipçili, hepsi de en az 3 yaşında hesaplar. Sadece benim twitimle okunmuyor siteme hit gelmiyor. RT yapıyorlar ama habere inan tıklamıyorlar.

Ben site açıp açmamana yorum yapamam sadece dediğim bir tek twitterden yürüme mutlaka diğer sosyal medyalarıda aç dediğim bu. Ama yeni sıfır yani 750 takipçili hesapla bence olmaz o ayrı...

50-100 hesabı deme sebebim ALGI.. kendi twitini rt leyeceksin altına full yorum yazacaksın bu da insanlarda algı yaratacak ve hımmm diyecekler bu haber okunur. Dikkat ederseniz tüm fenomenlerin milyon takipçili olanların rt beğen sayıları 10.000 - 20.000 vs gibi görünür ama bakın rt yapan hesaplara resimsiz çakma hesaplar neden algı yapıp ücret ile rt letiyorlar. BU bir taktiktir. Bunu yaptıkları içinde en azından 50-100 rt yi de organik alıyorlar böylece....

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek devlet memuru
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad I** Ş**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 16 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
selcuksofta hocam ben de yeni bir twtter hesabı ile başladım ki organik olsun ne yapalım. hesap satın almak mantıklı gelmedi bana. evet şimdi 750 ama ne yapalım ufak ufak arttırırız. RT konusunda doğru söylüyorsunuz. dediğiniz çakma hesap konusuna da bakacağım :) tecrübelerinzi paylaştığınız için çok teşekkür ederim

• Üyelik 15.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 1274
  • Beğeniler 445 / 444
  • Ticaret 61, (%100)
isahin hesabı satın alma zaten, benim 150 hesabımın 150 side % 100 organik asla panel deck hiç bir şeye girmedi. DM grupları oluştur bence oradan şansın artar... kaçmam lazım iyi günler..
isahin

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek devlet memuru
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad I** Ş**
  • Mesajlar 49
  • Beğeniler 16 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
selcuksofta takip yöntemiyle yapmaya çalışıyorum. günde örneğin 1.000 kişiyi takip ediyorum.. ortalama 100 tanesi geri takip yapıyor.

• Üyelik 15.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 1274
  • Beğeniler 445 / 444
  • Ticaret 61, (%100)

isahin adlı üyeden alıntı

selcuksofta takip yöntemiyle yapmaya çalışıyorum. günde örneğin 1.000 kişiyi takip ediyorum.. ortalama 100 tanesi geri takip yapıyor.
doğru taktik zaten başka da yolu yok.
isahin

kişi bu mesajı beğendi.

KadirHames KadirHames Emekli Seo Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)
kimseye özenti bir siten olmasın sadece spor yapacaksan boş ver sosyal medyayı sana günlük 35 k tekil ziyaretçi organik yaparım hemde ücretsiz tek istediğimi yapmalısın yalnız abone spor nereden alıyorsan para ödeyeceksin buda senin başını ağrıtmasınlar ilerde diye keyifli çalışmalar

buradan yazayım işini seven severek sitesine paylasım yapan legal site sahipleri hepinize yardımcı olabilirim ücretsiz

işte buu

• Üyelik 15.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 1274
  • Beğeniler 445 / 444
  • Ticaret 61, (%100)

KadirHameş adlı üyeden alıntı

kimseye özenti bir siten olmasın sadece spor yapacaksan boş ver sosyal medyayı sana günlük 35 k tekil ziyaretçi organik yaparım hemde ücretsiz tek istediğimi yapmalısın yalnız abone spor nereden alıyorsan para ödeyeceksin buda senin başını ağrıtmasınlar ilerde diye keyifli çalışmalar

buradan yazayım işini seven severek sitesine paylasım yapan legal site sahipleri hepinize yardımcı olabilirim ücretsiz
nasıl bir yardım bu az açarsanız bence iyi olur....
KadirHames

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al