tolgahan571 adlı üyeden alıntı
selam
bende de şu sorun var sitemde vinyet ve feed içi reklamları çalıştıramadım
adsenseden aldığım otomotik reklam kodunu sitenin header bölümüne attım ve otomotik reklam ayarlarıma vinyet reklam özelliği de aktif ama bir kaç hafta oldu vinyet ve feed içi reklamlar çıkmıyor
çalıştırmadığınız için çıkmamıştır bunu aktif etmek için vinyet ve feed reklam kodlarını aktif edip ilgili yere eklemeniz gerekiyor.
Siteniz başarılı, mümkün olduğunca açıklamaları 350 kelime üzerinde tutun ayrıca görsel galeri eklerken resimlerin alt başlıklarını da girin.
Mad adlı üyeden alıntı
Blogger tabanlı sitemde birkaç yazım indeksi olmasına rağmen sıralama da yok.Güncelledim yine yok.Birkaç ay oldu.Nasıl sıralamaya girer?
Kodları incelemeniz gerek nofollow yapmış olabilirsiniz. Sitenizi sadece google webmaster toolsa ile ekleyerek yetinmeyin yandex ve bing kısımları da ekletin
Engin1709 adlı üyeden alıntı
Sizce blogger'da şu seo çok önemli muhakkak yapmalısınız dediğiniz seo ayarı nedir? Bunun yanında sizce olmazsa olmaz dediğiniz başka ne gibi seo ayarları önemli Blogger'da. Şimiden çok teşekkürler
Seo nun en önemli parçası site haritalarıdır bunu google, bing ve yandex e ekletin buralarda hata çıkmamasına dikkat edin. Botlar sitenize eklenen haritalar üzerinden giriş yaparak inceler.
Siteniz başarılı index konusunda
http://prntscr.com/lsqxm2
page sayfalarının indexlenmemesini sağlayın sitemap kısmında ilgili kutucuğu kaldırabilirsiniz. Sitedeki konuların görüntülenme kısmını pasif yapınız zira farklı webmasterler hitli konularınızı görüp içerik yazdırıp rakip olabilir.
https://ayaklifincan.com/wp-content/uploads/2018/11/mobiluygulama.png
bunu editleyin hemen altında google reklamları var indir banneri geçmesi demek ban sebebidir yazık olur hesaba.
Canlı tv sitelerinde iç seodan ziyade dış seo önemlidir yani backlink ! Her kanala özel çalışma yapmanız önerilir. Ayrıca site içinde blog açıp her gün makale paylaşımı yapın ki google son aydır içerik girmediğinizi görmesin.
Teşekkürler bir elin nesi var iki elin sesi var misali.